Adventures start with right shoe wear your future


Adventures start with right shoe wear your future

.

Thematisch in een baan rond straaljagers en militaire technologie, de asics hardloopschoenen is gecomponeerd in een onopvallende, militante Blue Steel-kleurstelling. De tong versterkt met extra vulling en technische notaties, het bovenste niveau van het silhouet is bedoeld om de esthetiek van een cockpit te weerspiegelen. De veters zijn ook aangepast, waardoor de indruk ontstaat van dicht opeengepakte militaire uitrusting. Gebouwd met ballistisch nylon en leer, breiden de uitgebreide notaties van het silhouet (‘Hold On’, ‘Jet Fuel Only’ en ‘Secure Before to Flight’ de militante taal uit.
/br/br
Temidden van hun triomfantelijke terugkeer naar het hardhout, doen converse all stars sale een stap terug van de felle lichten van de NBA om de rechtbanken die enkele van de grootste talenten van basketbal ontwikkelden. Geïnspireerd door basketballegendes uit New York City die naam maakten in het park, viert de geheel nieuwe Converse Graffiti-collectie de expressieve, gruizige scènes die te vinden zijn op de vele blacktops verspreid over Manhattan.
/br/br
Aan Jordan Brand gelieerde hogescholen in de Verenigde Staten ontvangen al jaren prachtige PE-sneakers en de Oregon Ducks - het voetbalteam van de Universiteit van Oregon - zijn getrakteerd op enkele van de beste. Ze hebben de kleuren van de Air Jordan 3 TH, Air Jordan 6 gekregen en nu hebben ze veel wenkbrauwen opgetrokken door een intrigerende air jordan 1 for sale.
/br/br
De Italiaanse streetwear-hub One Block Down heeft hun nieuwste speciale project laten vallen met new balance dames sale: twee subtiele interpretaties van de iconische 1500 en 991. De capsule is ontworpen om de impact van elk silhouet op de subculturele codes van breder Italië te illustreren. met de 991 die een integraal onderdeel vormt van de Milanese 'bourgeoisie' en de Romeinse ultras die de 1500 adopteren, wordt de geschiedenis van New Balance in Italië vaak over het hoofd gezien, vooral gezien zijn cruciale rol bij het veiligstellen van de Europese voet aan de grond van het merk.

29 Views